Ferenczi Szonja: A Youtube nem csak a tiniknek szól

2016. május 03. | Digitális Világ

Ferenczi Szonja, a Special Effect Media Youtube szakértője szerint a vloggerek tudnak a leghitelesebben kommunikálni termékekről, szolgáltatásokról.

A Youtube régóta nem csak a szórakoztatásról szól: a cicás videókon túl komoly potenciál rejlik a videó-megosztó portálban – vloggereknek és cégeknek egyaránt. A C-generáció tagjai a klasszikus offline és online hirdetési megoldásokkal már nem elérhetők, kreatívabb és alternatívabb megoldások kellenek ahhoz, hogy eljuttassuk hozzájuk a termékünket.

Ferenczi Szonja szerint a C-generáció elsődleges forrása már nem a fórum, hanem a Youtube, ahol minden problémára talál pontos és interaktív megoldást. Az aktív, sok feliratkozóval rendelkező vloggerek hitelesen tudnak kommunikálni termékekről és szolgáltatásokról, anélkül, hogy minden egyes elérésért fizetniük kellene. Itt tökéletesen behatárolható, kinek, mikor és mit kommunikálunk.

A feliratkozók állandó „adatbázist” biztosítanak, hiszen lojálisak, és maguktól térnek vissza az újabb és újabb videókért. Már nem zavaróak a felhasználók számára a „márkázott” csatornák. A szponzorált tartalom egyre elfogadottabb itthon is, hiszen a nézők is tudják, valamiből a vloggernek is meg kell élni.

Szonja május 5-én a Digital Marketing Conf előadójaként arról fog beszélni, hogyan fejlődött a Youtube az elmúlt években, milyen trendek figyelhetők meg a videó-megosztón. Az előadó képben van a YouTube sztárok világában, így tökéletes térképet tud adni a Youtuberek médiaértékéről és arról, hogyan válhat ez a terület egy vállalat számára is hasznos csatornává a tartalomba integrált megkeresések és szponzorációk által.

Csatlakozz hozzánk és hallgasd meg Szonja előadását május 5-én!

Jegyvásárlás

Kihagytunk valamit? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

WordPress Lightbox Plugin