Ha ezek közé tartozol, ott a helyed a konferencián!

2016. május 04. | Beharangozó

Nem egyszerű egy konferencia témáját és az előadások logikai menetét úgy összeállítani, hogy minden résztvevő számára tanulságos rendezvény legyen. Ha az alábbi szakmák valamelyikét űzöd, ott a helyed a konferencián!


Miért érdemes eljönni?

2016 már nem az az időszak, amikor könyvekből szerezhetjük meg a használható tudást. A digitális évtized hozta változások nem csak a tanulásban, de minden másban is vízválasztó az emberiség eddigi történelméhez képest. Ma már nem elegendő tudásban a stabil alap, nap, mint nap újabb és újabb „rétegeket” kell magunkra húzni, hogy naprakészek lehessünk. A Digital Marketing Conf rendezvény célja, hogy egyetlen nap alatt olyan térképet adjon kezedbe a digitális világról, mellyel könnyedén tájékozódhatsz a folyamatosan változó világban.

Összeszedtük hat olyan szakmát, amiknek különlegessége, hogy vajmi keveset ér a tegnap megszerzett tudás. Náluk folyamatos kihívás a tájékozottság, hiszen területük folyamatosan változik.

Ha vállalkozó vagy…

Ha saját vállalkozásoddal foglalod le minden idődet, nem csoda, ha nincs napi pár órád a friss hírek átolvasására, az újonnan megjelent eszközök tulajdonságainak megismerésére. A vállalkozók élete mindig is folyamatos fejlődést követelt; erre teremt hiánypótló alkalmat a Digital Marketing Conf, ahol megtudhatod, merre érdemes elindulni, milyen lehetőségekkel tudsz élni saját vállalkozásod keretein belül.

Ha marketinges vagy…

A marketing egy olyan gondolkodásmód, melynek középpontjába a hatékonyság, a célcsoport és a vállalati növekedés áll. A konferencián megtudhatod, hogyan alakíts ki hatékonyabb online kampányokat, hogyan használj több eszközt egy kampányhoz és mások tapasztalatain keresztül megismerheted, milyen veszélyek és milyen lehetőségek állnak előtted.

Ha projekt menedzser vagy…

Egy-egy projekt leköti minden idődet. Ezer felé kell figyelni és folyamatosan fejben kell tartani a célcsoport elvárásait. Mikor egy új márkát vagy terméket vezetsz be a piacra, a kommunikációs csatornák megválasztása különösen fontos lépés. A konferencián megtanulhatod, hogy melyik célcsoporthoz melyik eszköz ér el leghatékonyabban, és ezeket hogyan mérheted. Megismerkedhetsz a content marketing jövőjével, a videó kampányokkal egészen a kezdetektől, a menő YouTuberek világáig.

Ha cégtulajdonos vagy…

A végső döntés a tiéd. Hogyan hozhatsz meg egy felelős és jó döntést, ha nem ismered a piaci trendeket, nem vagy tisztában az eszközökben rejlő lehetőségekkel? A Digital Marketing Conf rendezvény felsorakoztatja azokat a szakembereket, akik nap, mint nap kutatják az új lehetőségeket, így tapasztalatukkal neked már nem kell rossz döntést hozni. Az alkalmazottaidat lekötik a napi feladatok, így ne is várd, hogy új és innovatív tervekkel rukkoljanak elő. Legyél igazi vezető és inspirálódj a profiktól!

Ha ügynökségnél dolgozol…

Neked nem kell bemutatni a digitális marketing világát. Te vagy az, aki órákat olvasgatja a külföldi híreket, hátha valami újat és érdekeset találsz. Számodra ez a konferencia egy tökéletes lehetőség arra, hogy inspirálódj, kapcsolatokat építs, és megismerd a nemzetközi trendeket.

Ha tartalomkészítő vagy…

Nem könnyű az életed, hiszen a különböző csatornák különböző tartalmi elvárásokat támasztanak feléd. A rendezvényen megtanulhatod, melyik csatornán milyen üzenet növeli az értékesítést, milyen szabályoknak kell megfelelned és azt is, milyen trükkök léteznek az elérések növeléséért.

Ha tehát a fenti szakmák képviselői közé tartozol, egyben biztos lehetsz: péntek reggel bánni fogod, hogy nem voltál ott!

Csatlakozz hozzánk, még van időd megvenni a jegyedet!

Jegyvásárlás

Kihagytunk valamit? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

WordPress Lightbox Plugin