Kálmán Gábor: Mitől integrált a marketing?

2016. május 03. | Digitális Világ

Kálmán Gábor, az INTREN RTB specialistája és szenior PPC stratégája az online hirdetésekben rejlő lehetőségekről beszélt, amiknek köszönhetően már kisebb büdzsével is lehet kezdeni a reklámkampányok futtatását.

A digitális marketing fejlődésével megváltozott a hagyományos online reklámtervezés metódusa, már nincs szükség különálló kampányelemekre, hiszen egy rendszerben történik a tervezés és kiértékelés. Egyetlen büdzsé meghatározásával számos platformon hirdethetünk, így sokkal pontosabb számokat és eredményeket kaphatunk, mint korábban.

Akár ingyenes analitikai eszközök használatával is egyre inkább kiismerhetőek a vásárlási szokások, ciklusok. A kérdés, tudunk-e ezekkel élni?

Az előadó szerint a jövőben nagy szükség lesz az online szakértőkre, akiknek az ismert hirdetési megoldások mellett kreatív feladatokkal is szembe kell majd nézniük.

Gábor május 5-én, a Digital Marketing Conf előadójaként az integrált kampánytervezésről és az attribúciós modellezésről mesél majd. A szakértő segít, hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő eszközöket a kampánytervezés során, illetve hogyan lehet elemezni a kampány alatt összegyűjtött adatokat.

Csatlakozz hozzánk és hallgasd meg Gábor előadását május 5-én!

Jegyvásárlás

Kihagytunk valamit? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

WordPress Lightbox Plugin