Radisics Milán: Ami nálunk jövőkép, az nyugaton már valóság

2016. április 28. | Digitális Világ

Radisics Mián, a Radex Media Group vezetője és kreatív igazgatója arról mesél, hogy mikét tompul a határ a nagy és kis cégek között, hogy mi a legnagyobb probléma az itthoni marketingesekkel és arról is, hogy milyen jövő vár ránk.

A világunk rohamos tempóban fejlődik. A digitalizáció olyannyira megváltoztatott mindent, hogy egyre inkább kezd eltűnni a határ a kis és nagy cégek között. Nem csoda, hiszen a közösségi médiában, a digitális marketing eszközeinél sokkal inkább a kreativitás az, ami garantálja a kampány sikerességét.

Milán szerint itthon az a legnagyobb probléma, hogy sok marketinges az offline eszközökből szerzett tapasztalatait szeretné az online világban használni, ezért rengeteg kutatást és hetekre, hónapokra előre mutató terveket szeretnének. A digitalizáció viszont Real-Time kommunikációt hozott az életünkbe, így a hosszas tervezgetés helyett olyan módszereket kell kialakítanunk, ami a stratégiánkba illeszkedve lehetőséget ad az azonnali reakciókra.

A Radex Media Group vezetője külön kiemeli, hogy a fiatalokat egyre inkább már csak a digitális csatornákon lehet elérni, hiszen ők már „két hüvelykujjukkal értesülnek” a világ történéseiről.

Milán május 5-én, a Digital Marketing Conf előadójaként arról fog beszélni, hogy milyen jövőkép áll előttünk. A nyugati világhoz – már megszokottan – kicsit lemaradva ez még nekünk valóban vízió lesz, azonban szembesülnünk kell azzal, hogy hamarosan nálunk is potenciális csatornává válnak a legújabb digitális marketingeszközök.

Előadásából megtudhatod, hogy melyik csatorna milyen közönség elérésére alkalmas, és ezeken hogyan érdemes kommunikálni. Megismerkedhetsz olyan esettanulmányokkal is, melyekben bizonyítottan működnek az új csatornák. Nyugati példák nagy ügynökségektől, akik rugalmasan fejlődnek.

Csatlakozz hozzánk és hallgasd meg Milán előadását is május 5-én!

Jegyvásárlás

Kihagytunk valamit? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

WordPress Lightbox Plugin