Tonk Emil: az okos vállalkozók mindig a jövőben gondolkoznak

2016. április 21. | Digitális Világ

Tonk Emil Magyarország egyik legismertebb marketingszakembere. Érdeklődők és tanulni vágyók ezreit vonzza előadásai, több tucat üzletember köszönheti sikereit az Ő tanácsainak és töretlen híve a folyamatos fejlődésnek.

Tonk Emil azért kitűnő példája a sikeres szakembereknek, mert a mai napig azt vallja, hogy a folyamatos fejlődés elengedhetetlen. Hitvallása szerint az, aki nem keresi, nem kutatja az új dolgokat és nem él az új lehetőségekkel, eleve sikertelenségre kárhoztatja magát.

Akinek a tudás megszerzése drága, vajon számol-e a tudatlanság költségeivel? – teszi fel a kérdést Magyarország egyik legismertebb marketingese.

Vajon képesek vagyunk-e felzárkózni a rohanó világ mindennapjaihoz? Képesek vagyunk-e alkalmazkodni a folyamatos fejlődés kihívásaihoz? El tudjuk-e fogadni, hogy a fejlődés nem választás kérdése, hiszen az tőlünk függetlenül is végbe megy; az igazi kérdés az, hogy akarunk-e, merünk-e változtatni jól felépített stratégiáinkon annak érdekében, hogy még nagyobb sikereket érhessünk el?

Annak, aki ma jobb akar lenni a tegnapi önmagánál, kötelessége folyamatosan képeznie magát, hiszen a hosszú távú siker csak azon múlik, mennyire vagyunk képesek olyan problémákat is megoldani, amelyekre még nem készültek el a forgatókönyveink.

Tonk Emil Old School vs. New School címen tart előadást a május 5-én megrendezésre kerülő Digital Marketing Conf rendezvényen.

Csatlakozz hozzánk időben!

Április 25-ig, EARLY BIRD időszakban 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg jegyedet! Tartozz Te is azok közé, akik készek megismerni a digitális világ hozta újdonságokat!

Jegyvásárlás

Kihagytunk valamit? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

WordPress Lightbox Plugin