Dr. Ilosvai Péter

menedzsment tanácsadó

Egy időben főállású egyetemi oktatóként és kutatóként stratégia tervezésével, döntéstámogatással foglalkoztam. Ezek olyan témák, amik tulajdonosoknak és nagy önállósággal felhatalmazott vállalati vezetőknek fontosak. Ők ma Magyarországon elsősorban a közepes és kisebb vállalatok élén állnak.

Sok éve már, hogy menedzsment tanácsadóként, szervezetfejlesztőként dolgozom.

Az ügyfeleim között találhatók szakmailag ütős, kisebb vállalkozások, mint az Infomarketing, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda, vagy a Netmarketing.

Vannak közepes méretű cégek, akik a nagyok felé tartanak, mint a BalaBit IT Security,  a Tender Auditor, a Széchenyi Pálmaház

És főleg szervezetfejlesztési területen vannak igazán nagyok, mint az EGIS, a TEVA, a dm Drogeiemarkt, a Prímagáz, vagy a Magyar Telekom.

A munkáim során megtapasztaltam, a vállalatfejlődés különböző szakaszait. Nagyon sok szituációt kezelek, amik éppen abból fakadnak, hogy egy vállalkozásból közepes cég lesz, majd elindul a nagyvállalati működés felé. Nemcsak abban van tapasztalatom, hogyan működik egy hatékony szervezet a különböző növekedési szakaszokban, hanem abban is, mi történik, mikor az egyikből a másikba lép.

WordPress Lightbox Plugin