Pálinkás Róbert

Bevételnövelés.hu

Ne hirdess, ne automatizálj – válts új generációs marketingre! Az online és az offline értékesítés jövője

Hiába fújjuk át a marketingünket valamelyik éppen divatos “modern” spray-vel, ha a sok réteg alól kilátszik a rozsda. Voltál mostanában bevásárlóközpontban? Akkor tudod, hogy 2016. “profi marketingese” három szót ismer: “akció”, “leértékelés” és “százalék”. Mi változott 1996 óta? Szebb és nagyobb lett a “leértékelés” felirat. Egy 1996-os autó ma már maximum roncsderbin szállhat versenybe, de az 1996-os marketinget egy kis online ráncfelvarrással “modern” marketingként tanítják, mintha 2016. csak 1996. online ismétlése lenne. Ha online próbálunk lyukat beszélni a vevő hasába, az már “21. századi értékesítés”?

Ami hiányzik, az az igazi innováció. Milyen lesz a jövő marketingje? Hogyan lehet az értékesítési rendszerünk átszervezésével azonos költséggel akár 400%-os bevételnövekedést elérni? Miből látszik, hogy a cégek 99%-a fordítva ül a marketing lován? Miért triviális a divatos marketing trükkök 90%-a, és miért időpocséklás automatizálnod bármit is, amíg egy másik lépést meg nem tettél a cégedben?

Ezekre a kérdésekre válaszol az előadás – ha érdekel a jövő marketingje és tudod, hogy a lényeg a felszín alatt van és nem ott, ahol mindenki a “gyors és könnyű megoldásokért” kaparászik, akkor Róbert előadásának minden percét élvezni fogod. És használni.

WordPress Lightbox Plugin