Ki ül a gép másik oldalán?

2016. április 26. | Digitális Világ

Az online kommunikáció nem csak egyszerűsége miatt nyer egyre nagyobb teret magának a marketing eszközök világában. A gyorsaság is szerepet játszik a terület fejlődésében, azonban még mindig akadnak olyan kérdések, melyek válasz után kiáltanak. Ki ül a gép másik oldalán? Ki az, aki hallja a szavainkat, látja a reklámjainkat és sok esetben vásárol is tőlünk? Erről beszélgettünk Szombati Orsolya személyiség-tipológussal, a Sales Akadémia tulajdonosával és vezető trénerével.

Szombati Orsi azok közé tartozik, akik büszkén vállalják, hogy kíváncsiak arra, ki ül a gép másik oldalán.

A személyiség-tipológia segít abban, hogy megismerjük az ügyfél legbelsőbb motivációit, céljait és értékeit. Ezen ismeretek alapján aztán könnyebben tájékozódhatunk és megkereshetjük azokat a kommunikációs technikákat, melyek segítenek bennünket céljaink elérésében.

Orsival arról beszélgettünk, milyen változásokat hozott a digitális világ saját életében. Megkérdeztük arról is, milyen lehetőségeket és kihívásokat lát azon vállalkozók oldaláról, akik szeretnének hatékonyabb kampányokat és nagyobb sikereket elérni.

Nézd meg Szombati Orsival készült interjúnkat!

Május 5-én, a Digital Marketing Conf előadói között Orsi is beszélni fog; gyakorlati tippeket kaphatsz arról, hogyan alakíthatsz ki személyre szabott marketingüzeneteket és a különböző emberekkel hogyan érdemes tárgyalóasztalhoz ülni.

Csatlakozz hozzánk Te is május 5-én és légy naprakész a digitális marketing folyamatosan változó világában!

Jegyvásárlás

Kihagytunk valamit? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

WordPress Lightbox Plugin