Téged is vár a Digital Marketing Conf!

2016. április 11. | Beharangozó

Ha szeretnél azok közé tartozni, akiknek a kisujjukban van a digitális marketing eszköztára, gyere el május 5-én és tanulj azoktól, akik elismert szakemberek a saját területükön! Csatlakozz hozzánk és légy naprakész a digitális újdonságokkal!

2016-ban már nem az a kérdés, hogy használjuk-e a digitális világ adta lehetőségeket, hanem az, hogyan találjuk meg a tökéletes csatornát üzenetünk eljuttatásához, hogyan alakítsunk ki hatékony digitális marketingstratégiát?

A május 5-én megrendezésre kerülő Digitális Marketing Conf felsorakoztatja azokat a szakembereket, akik nap, mint nap kutatják a legújabb trendeket, követik a világ folyamatos változását és rendszeresen újragondolják kommunikációs stratégiájukat.

Előadóink a lehető legszélesebb spektrumban mutatják be a digitális világ hozta újdonságokat.
Radisics Milán, a Radex Media Group vezetője a közösségi oldalak szárnyalásáról beszél, Damjanovich Nebojsa az inbound eszközök sikerességéről fog előadást tartani. A színpadon lesz Kerek István az Everengine-től, Bánki Tamás, a magyar LinkedIn szakértő, Kálmán Gábor az INTERN RTB specialistája és szenior PPC stratégája és Bodrogi Bozán András YouTube szakértő is. A színvonalat a szakértők minőségi munkája garantálja.

Az előadóktól és kiállítóktól megtanulhatod, hogyan csökkentsd marketingköltséged, hogyan állíts össze hatékony marketing stratégiát, és melyek azok a lehetőségek, amik Magyarországon még kiaknázatlanok.

Csatlakozz a sikert ismerők csapatához és alkalmazd a megszerzett tudást már másnap! Ismerd meg a jövő lehetőségeit, csatlakozz hozzánk május 5-én!

Ne maradj le! Április 17-ig EARLY BIRD kedvezménnyel vásárolhatod meg jegyedet!

 

Jegyvásárlás

 

Kihagytunk valamit? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

WordPress Lightbox Plugin