Előadóink | Program

Diák regisztráció

Jelentkezés  hallgatóknak. Kérünk, az alábbi űrlapon regisztrálj, ha részt kívánsz venni a Digital Marketing Conf New Generation terem programján. Köszönjük!

A regisztráció lezárult!

Előadóink

Program

9:30 - 16:00

A digitális marketing új generációja

Mit jelentenek a generációs különbségek? - Milyen elvárásoknak kell megfelelni egy kezdő digitális marketing szakembernek?

Szeretnél többet tudni a digitális marketing világáról?  Ebben élsz, ha ezen a területen akarsz dolgozni, ismerned kell azt is mi vár rád az egyetem után!

A Digital Marketing Conf New Generation programjára sikerült olyan előadókat elhívni, akiktől bátran tanulhatsz és nem csak száraz tananyagot mondanak, hanem valós történeteket és tapasztalatokat osztanak meg veled. REGISZTRÁLJ,  légy részese, Te vagy a digitális marketing új generációja!

Érdekel milyen egy startup cégnél dolgozni vagy milyen multi környezetben?
Tudod mit várnak tőled és Te mit vársz magadtól? Linkedin profil? Énmárka építés? Youtube, mint jövedelmező vállalkozás? Mit gondolnak a YouTuberek a lehetőségekről és merre fejlődik a videós tartalom? Programozás marketing szemlélettel? Találkozhatsz olyan előadókkal, akik sikeres karriert építettek fel és biztosan tudnak neked valami új infot adni a digitális világról.
Ha van érvényes hallgatói jogviszonyod, marketing, IT vagy kommunikációs területen tanulsz, akkor NEKED szól  a Digital Marketing Conf New Generation programja.
Regisztrálj még ma a Diákok menü alatt.  Ha figyelsz és ügyes vagy, akkor olyan tudást kapsz ezen  a napon, ami karriered alapja lehet.  A rendezvény résztvevők között kisorsolunk egy Rode videomikrofont.

digitalmarketingconf.com/diakoknak

Lájkold Facebook oldalunkat, hogy azonnal értesülj a friss hírekről.
A helyek korlátozott számban érhetőek el. Használd ki a lehetőséget, járj két lépéssel előrébb és Fejlődj a változással!

Írd meg Facebook-on az eseménynél melyik előadást várod a legjobban!

https://www.facebook.com/events/212250945831471/

8:00- 9:15

Regisztráció

Kérjük érkezz időben, hogy pontosan tudjunk kezdeni. -

9:30 - 10:05

Kezdés, program ismertetése a szervezők és Tonk Emil köszöntője!

10:05 - 10:40

Social media - A világ máshol tart, mint azt itt gondoljuk!

MAIN STAGE üzleti terem - Radisics Milán - CEO, creative director Radex Media Group - radex.hu

Facebook, Instagram, Snapchat, WhatsApp – Vízió vagy már valóság? Megtudhatjuk milyen irányban érdemes fejleszteni.

Közösségi média szakértő, reklámszakember, a Radex Media Group ügyvezetője és az ügynökséghez tartozó Polygon.Social kreatív vezetője. Milán cége dolgozik itthon többek között a Lexus és Toyota kampányain is. Korábban a SocialDaily.com alapítója. Szabadidejében a National Geographic fotósa.

A Radex Media Group olyan kreatív boutique-ügynökség, amely alkalmazkodva a gyorsan változó világhoz, nem egy területre specializálódott. Partnerei igényeire válaszolva testreszabott kommunikációs megoldásokat alkotnak képek, szóképek, posztok, hirdetések, printek, plakátok vagy egyéb kreatív anyagok formájában. 20+ éves tapasztalattal a hátuk mögött, otthonosan mozognak a hagyományos és a közösségi médiában egyaránt.

10:40 - 11:10

Személyiségtípusokra szabott kampányok és online kommunikáció

MAIN STAGE üzleti terem- Szombati Orsolya - Személyiség-tipológus, értékesítési és online marketing szakértő

23 éve foglalkozik értékesítéssel, ezen belül 2010 óta online marketinggel. 2012-ben Értékesítés Nyomulás Nélkül címmel jelent meg könyve, amely ma már az értékesítők üzleti bestsellere. A nevéhez fűződik a személyiségtípusokra szabott online kommunikáció megalapozása és  a személyiségtípus alapú marketing kampányok kidolgozása. Hírlevelét hetente több mint 10.000-en olvassák, Facebook oldalát 43 ezren követik.

11:10 - 11:30

Szünet

11:30 - 11: 50

Egy startup anatómiája: a 6 legfontosabb tanulság a Ma este Színház! elmúlt négy évéből

Limbacher Tivadar - ügyvezető - Ma este Színház

A Ma este Színház szolgáltatása töretlen népszerűségnek örvend, évi 100 000 üres színházi széket töltenek meg nézőkkel. Startupja mellett elkötelezett a hazai entrepreneurship ökoszisztéma és a fiatal tehetségek fejlesztése mellett.

Hobbiprojektként indult, nagyon népszerű lett, tavaly pedig megkapta az Év Internetes Kereskedője díjat is a Ma este Színház. Mi a siker titka, és ha ez megvan, miért nem terjeszkednek tovább? Kis betekintés egybootstrappelt startup fejlődésébe.

11:50 - 12:15

Az influencer születése és monetizálása

KOVÁCS DOROTTYA - Fashion Blogger - chloefromthewoods.com

Kovács Dorottya az egyik legmenőbb fashion blogger Magyarországon.  Mesél nekünk arról, hogy milyen lehetőségek vannak akár a számodra is,hogy nagy márkák tartalom készítője légy.

https://www.instagram.com/chloeknows/

 

12:15 - 12:40

Vloggerek szerepe a médiában

László Viktória - - YouTube Specialist & Community Lead - Special Effects Media

Viktória néven ismerhetitek a YouTube csatornáján, Viki a Special Effect Media YouTube szakértőjeként folyamatos betekintést nyerhet a YouTuberek világába. Mag is Youtuber, egyik legsikeresebb magyar női gamer videósként tudja, hogy milyen lehetőségek rejlenek a videós létben. A vloggerek ma már nem csak hatalmas véleményformálók a fiatalok szemében, de karriert építenek a területen és megélhetésüket alapozzák a videógyártásra. A YouTube amellett, hogy a legnagyobb videómegosztó platform, közösségi média oldalként funkcionál, így építve a következő generáció online kapcsolódási központját. Hogyan lehet karriert építeni a vloggerkedésből? Miként lehet velük együttműködve marketingszenzációkat létrehozni? Erre keressük a választ.

A Special Effect Média YouTube Video Network tagjai hazán legnézettebb videósai, ha figyelsz Vikire, talán te is hamarosan köztük lehetsz. Neked ki a kedvenced? http://speceffectmedia.com/hu/video-network/

12:40 - 13:20

EBÉDSZÜNET + KAPCSOLATÉPÍTÉS

13:20 - 14:40

Előadások és beszélgetések - WORKSHOP PROGRAM

Zola a New Level Empire frontembere kérdez és akár te is, ha elég bátor vagy! -

Zola- Újvári Zoltán Szilveszter,  a New Level Empire zenekar frontembere lesz a  Digital Marketing Conf műsorvezetője. A New Generation programra is átjön és ő vezeti majd az interaktív beszélgetéseket.

13:20 - 13:50

LinkedIn profil - Mire jó a világ legnagyobb szakmai, üzleti közösségi oldala? - A pályakezdők szemszögéből!

Bánki Tamás - magyar LinkedIn szakértő - DrLinkedin.hu

A Linkedin több, mint 400 millió taggal rendelkezik és Magyarországon is már átlépte a 700 ezret a felhasználók száma. Szerepe ma már a munkaerőpiacon túlmutat, egyre több cég használja marketing felületként is. Megtudhatjuk, hogy érdemes felépíteni saját és céges profilunkat, mire kell figyeljünk, hogy a várt eredményt hozza.

Neked van már kész a profilod? Tamás előadásából megtudhatod milyen információkat érdemes megosztani, hogy rád találjon a tökéletes állásajánlat.

13:50 -14:20

Beszélgetés Branyiczky Zoltánnal - TheOtherworldonline

Branyiczky Zoltánnal - TheOtherworldonline

Ha szereted a gamer videókat és a kreatív filmelőzeteseket, akkor a TheOtherword neve biztos ismerős.  Kérdezz tőle Te is!

Otherworld Online

Az Otherworld egy nyolc éve működő magazin, ami abban különbözik a hagyományos online csatornáktól, hogy számos profilja van, szerkesztőségi hierarchiában működik és kiépült kapcsolatot ápol a profilokba vágó nagyvállalatokkal. Jelenleg az OW az ország egyik legnagyobb videojáték-, filmes- és tech csatornája. Az Otherworld csapata igazi veteránokból, például Branyiczky Zoltánból áll, akik már 5 éve folyamatosan töltenek fel videókat a csatornájukra. Sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ilyen régóta meghatározó szereplői a piacnak, továbbá sikeresen fogják meg a fiatalokat. Nagy csatornájuk már több mint 150 ezer nézőt tudhat magáénak, így számos TV csatornával vetekszik, vagy azt meghaladja, ráadásul minőségben ugyanolyan tartalmak gyártására képesek. Emellett egy kisebb, vlog csatornát is vezetnek, melyen például gasztronómia kultúrát bemutató videókat készítenek. Nagyjából egy éve övék a legfontosabb online főzőműsor is az országban!

https://www.youtube.com/user/TheOtherworldonline

https://www.youtube.com/user/Theotherworldoffline

 

14:40 - 18:00

Folytatódnak a Main Stage terem előadásai is

14:40 - 15:10

Az új generációs digitális bank

Horváth Enikő - GRÁNIT Bank marketing manager

Hogyan változtak az elmúlt években a bankolási szokások? Szükség van-e bankfiókra? Mit akar az Y generáció?  Az előadásban választ kapunk ezekre a kérdésekre, valamint arra, hogy a GRÁNIT Bank miért Digitális Bank. Hogyan használja az  online hirdetési felületeket és milyen innovatív újdonságai vannak.

15:10 -15:50

Hogy gondolkodik egy cégvezető, hogy tudod meggyőzni, hogy te vagyok a legjobb?

ÚJSZÁSZI BOGÁR LÁSZLÓ - Budapesti Corvinus Egyetem oktatója, www.meggyozes.hu tulajdonosa

László előadása az élet számos területén hasznosítható, gondoljunk csak egy állásinterjúra vagy a saját életünk helyzeteire, hányszor találkozunk azzal, hogy valakit meg kell győzni, arról,hogy amit szeretnénk az jó neki is.  Az előadás rendszerezi  a napot és új gyakornoki lehetőséget biztosít!

Kutatási területe a meggyőzés – és befolyásolástechnika.
A PhD disszertációját üzleti retorika témakörből írja. Számos nagyvállalat szerepel a referenciái között. Kifejlesztett egy ún. BDA komplex meggyőzéstechnikai modellt, mellyel jelentősen tudja növelni az értékesítők teljesítményét a személyes eladás során. Szabadidejében a Magyar Rádió anyanyelvi műsorának a bemondója. Az Internetprofi gyakornoki rendszeréről tart a konferencián előadást az egyetemi hallgatóknak. Hogy gondolkodik egy cégvezető, amikor munkaerőt keres? Előadásából azt is megtudhatjuk, hogy milyen eszközök segítenek minket, ha állásra jelentkezünk.

15:50 - 16:00

Ajándék sorsolás a New Gen terem résztvevői között

Lehet Te leszel a szerencsés, aki megnyerheti a szuper Rode videmikrofont! -

16:00 - 18:00

A Main Stage terem előadásait hallgathatod, ha van kedved maradj, mert nagyon izgalmas szakmai tudást kapsz.

Ha nincs kedved, akkor találkozzunk este a Bálna Teraszon és fogyaszd el velünk kedvezményes koktélodat a város egyik legszebb pontján! - Kövess Facebook-on, hogy napra kész legyél. Várunk!

WordPress Lightbox Plugin